Rakas päiväkirja!

Olen onnistunut keventymään aatonaatosta 1,4 kiloa 74,1 kilosta 72,7 kiloon! Voiko tämä olla tottakaan?? Olen niin onnellinen ja aion todellakin jatkaa aloittamallani tiellä, runsaasti liikuntaa ja mieliteon iskiessä syön ensin oikeata ruokaa tai hedelmiä ja katson sitten tekeekö vielä mieli jotain muuta. Ei saatu onneksi joulusuklaaksi kuin pieni rasia After Eight-suklaata, alkaa rakkaat sukulaiseni vihdoinkin uskomaan kun sanon että ei suklaata joululahjaksi, kiitos. Muita lahjoja oli valkoiset Teema-mukit, Marklundin uusin kirja, fleece-kerrasto, siskon kutomat villasukat, Marimekon lakanasetti, rahalahjoitus isovanhemmilta ja valkoinen Koko-sarjan maitokannu (tai kaadin, mikä lie oikealta nimeltään).

Tänään ollaankin menossa Puolison sukulaisiin vierailemaan, kiva nähdä pitkästä aikaa. Eilen joulupäivänä maattiin melkein koko päivä sohvalla ja katsottiin Pako-sarjan ekaa kautta. Vanhempani olivat ostaneet 1. ja 2. tuotantokauden Puolisolle lahjaksi. Välillä kävin vain reippailemassa raittiissa ilmassa koirien kanssa ja sitten taas takaisin vaaka-asentoon. Siihen kiteytyy mielestäni joulupäivän pointti, yöpaidassa makaamista koko päivä joko hyvän kirjan tai DVD:n parissa. :)

Huomenna mennäänkin Puolison kanssa hieman joulualeihin tuhlaamaan! Uskomatonta kyllä mutta miehestä olen saanut kaikkien aikojen parhaan shoppailukaverin, kukaan ystävättäristänikään ei jaksa shoppailla yhtä pitkään ja hartaasti kuin mies.